Kdo smo?

 • IVANA KAMNIKAR

  Diplomirana športna pedagoginja

  Sem Ivana Kamnikar, zmagovalka skupnega seštevka svetovnega pokala na dvovišinski bradlji in diplomirana športna pedagoginja, osebna trenerka, prehranska svetovalka in maserka.

  Ljubezen do športa razvijam že od 6. leta, ko sem prvič prestopila prag gimnastične dvorane. Od takrat razvijam zdrav način življenja in si ne predstavljam dneva brez športne dejavnosti. Rada se soočam z novimi izzivi, se udeležujem raznih izobraževanj in izpopolnjevanj ter snujem programe in nove ideje.

  K telesni aktivnosti želim pritegniti vse tiste, ki se s športom še niso resneje ukvarjali. S celostnim pristopom želim izobljšati strankino počutje in zdravje.

 • FRANCI ROJC

  Diplomiran profesor športne vzgoje

  Franci Rojc, trener gimnastike že 16 let. Od tega 12 let vodim mlajše rezprezentance in sem bil s strani Gimnastične zveze Slovenije 7x izbran za najboljšega trenerja leta.

  Moji tekmovalci dosegajo mednarodne uspehe na največjih tekmovanjih: finala svetovnega pokala, finala evropskih prvenstev. 

  Poleg gimnastike se rekreativno ukvarjam s hokejem na rolerjih in hokejem na ledu. Hokej na rolerjih igram v prvi slovenski ligi, v preteklosti pa sem igral tudi v Avstrijskem državnem prvenstvu.

  Kot vsestarnski športnik in dolgoletni trener imam željo prenašati svoje znanje in izkušnje na naše stranke.

  Kdaj?

  Vsak dan od ponedeljka do petka 6:00 do 21:00.

  Termini po dogovoru.

  Kje?

  V prostorih športnega društva Sokol Bežigrad.

  Trg 9. maja 1, Ljubljana

  Brezplačna parkirna mesta vedno na voljo.

  Sledite nam!

  Vse pravice pridržane! © Optimum Studio  /  Pravno obvestilo